„Коалиция за България“ представи листата си в Сливен

„Коалиция за България“ представи в Сливен своята листа за участие в Изборите за Европейски парламент 2019 г. Пред събралите се свои симпатизанти и съмишленици, представителите на Коалицията отново заявиха намерението си да участват в битката за България и за нова Европа. От Коалицията искат да изпратят в Европарламента личности с активно поведение и отговорна позиция по всички фронтове на европейската политика, които ще защитават там върховенството на българския национален интерес.

„Такава личност според нас е кандидатът ни Антон Коджабашев, шампион, който е дал много на спорта, ще даде много и за доброто на българския народ, ако бъде избран като представител на страната ни в Брюксел. Нашата кауза никак не е безнадеждна, задачата ни е да го разберат гражданите на Сливен и на България. Място за фалшиви хора и спекулативни решения няма, място за измама с интересите на народа на България също няма“, каза пред събралите се Иван Славов- областен председател на АБВ Сливен.

Основните действия, които биха предприели представителите на Коалицията, ако народът им се довери и ги избере, представи и самият Антон Коджабашев- заслужил майстор на спорта, три пъти световен и европейски шампион по вдигане на тежести и поставен под номер 12 в листата на Коалицията.

Той поясни, че ако бъде избран ще работи за това замесените в злоупотребите с пари за къщи за гости да бъдат наказани с цялата строгост на закона. „Ще работя за това да няма двойни стандарти спрямо страната ни, а и в самата България също. Сега достъпът до средства по европрограмите е в ръцете на определени хора близки до управляващата партия, останалите трудно биха могли да се доберат до тях“, каза още Коджабашев.

Сред гостите на събирането в Сливен беше и професор Любомир Халачев – бивш ректор на Националната академия за театрално и филмово изкуство и зам.-председател на партия АБВ.

„Ние сме партии, които упорито обесняват, че искаме да работим с всички, които ще прокарват лява политика. Това означава силен контрол върху средствата, които идват в държавата и повишаване на благосъстоянието на хората, чрез внимателно и балансирано подпомагане на тези, които нямат и които са в лошо положение. В същото време, държавата чрез свои фондове трябва да подсигурява развитието на частната инициатива, на науката за младите“, каза професор Халачев и призова на 26 май гражданите да гласуват с номер 10.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук