Кой е Владимир Русев от „Има Такъв Народ“ Сливен ?

Владимир Русев е водач на листата на ПП „Има такъв Народ“ в Сливен. Преди да се заговори за него като участник в предстоящата изборна надпревара той беше познат на своите съграждани с обществената си дейност, в която на първо място винаги се е опитвал да помага за развитието на Сливен и региона- дали като води евентуални инвеститори или представяйки родното си място като прекрасно за развитие на бизнес в сферата на пчеларството, млекопреработката и др., не веднъж е участвал и в  благотворителните каузи.

Роден е в Сливен. Средното си образование завършва в родния град – V СОУ „П.К. Яворов“ – Бизнес колеж, гр. Сливен Специалност: „Икономика” има диплома и от: THE COLLEGE OF NORTH WEST LONDON Diploma: “Business and Finance след което заминава за Полша. Във Варшава учи Стопанско управление и Дипломация. Впоследствие следва и в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски” специалност „Управление на бизнеса”. Предстои му зачисляване по програма за придобиване на научна степен „доктор” към Национален Военен Университет „Васил Левски” – Велико Търново на тема:„Миграционните процеси – заплаха за националната сигурност на Република България”. Владее четири езика. Женен, с едно дете. Професионален опит е богат:

-Председател на Асоциацията на преработвателите на биологични пчелни продукти в Република България; -Член на FEEDM – Federation “Europenne Emballeurs et Distributeurs de Miel” – Европейска Федерация на Преработвателите и Дистрибуторите на пчелен мед – представя Република България в Брюксел.

-Член на УС на Полско-Български Консултативен Клъстер; -Председател на УС на „Йот Ги Вал България” ООД – предприятие за преработка на биологични пчелни продукти; -Мениджър в Българо-Полска Юридическа Кантора; -Председател на Полско-Българска Търговска Камара.

Сега, като кандидат за народен представител, Русев не смята да променя приоритетите си, напротив поставя си още по-високи цели като част от неговата обществена кауза. Иска да допринесе със своя потенциал за обединението и благоденствието на българския народ, да защитава българските интереси в рамките на съюзите, в които България членува, както и пред международната общност, да способства за развитието на полско-българските търговски, социални и културни отношения. Сред желанията му е и това да разпространява и популяризира българщината във всяка точка на света, която посети. Личната кауза, на която се е посветил е да изгради стабилно и сплотено семейство. „Искам да оформя в характера на децата ми стойностна система от морални ценности, патриотизма на достойни българи и вярата в доброто. Да поддържам спортния си дух и да остана отворен към хората и предизвикателствата на живота“, категоричен е Владимир Русев.

ПП „Има Такъв Народ“ е с номер 29 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук