Корнелия Нинова: Гражданите трябва да подкрепят ген. Милев защото е почтен, помага на хората и е показал, че е грижовен към Сливен

Жителите на община Сливен трябва да подкрепят кандидатурата на ген. Милев за кмет защото е почтен, дисциплиниран, умен, подреден, помага на хората и е много грижовен за Сливен. Какво по-добро от това за Община Сливен. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова, която посети днес Сливен, призова гражданите да гласуват на 29 октомври за червения кандидат за градоначалник. По думите й, той е показал тези свои качества и като кмет на Сливен в предишния си мандат, и като народен представител.

„След два мандата управление на ГЕРБ мисля, че града се нуждае от коренна промяна. Управлението на ГЕРБ на държавата 12-13 години се прехвърля и към общините, а целия този модел представлява едно феодализиране на общини. Хората стават зависими от работата си в общината, подложени са на заплахи, натиск и контрол. На целия този модел трябва да се сложи край“, посочи още тя.

Нинова беше категорична, че след като промяната не се случила на върха при парламентарните избори, е време тя да започне от долу-от общините. Пътят за промяна ще се наложи да мине през местните избори, чрез избор на различни кметове от модела ГЕРБ. „Мисля, че нашите кандидати за кмет и общински съветници са изключително подходящи и доказани хора за тази промяна. Смятам, че Кольо Милев ще е на балотаж и ще работим всички за това“, допълни лидерът на социалистите.

При посещението си тя коментира и другия ляв кандидат за кметския пост в града – Минчо Афузов, така: “Мисля, че човек, който си започва кампанията с лъжа, ще я приключи с провал“. Тя определи действията му спрямо местните структури на БСП като непочтена игра, която няма как да приключи с нещо добро. „От начало до край тази игра е измама, ние си имаме кандидат – това е Кольо Милев, имаме си листа от качествени и подготвени хора, професионалисти ще работим за тях и за техния успех“ посочи още Корнелия Нинова.

Тя внесе пояснения и по темата за предстоящия нов вот на недоверие към Правителството като уточни, че вероятно той ще бъде внесен преди Местните избори.

Новият заем, който предстои да вземат управляващите Нинова определи като „лоша работа“, а БСП вече са предупредили за негативите, които ще последват от тези действия на Правителството.

Генерал Кольо Милев и кандидатите за съветници на БСП са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук