Къде няма да има вода днес

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи за обект: “Изграждане и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа и съпътстващите ги съоръжения в кв. „Речица“, Агломерация Сливен”, съгласно условията на ФИДИК Жълта книга“, ще бъде прекъснато водоподаването до 17:00 часа в кв. Речица заради ремонтни дейности по ул. „Милин камък“.

Поради извършване на авариен ремонт до 17.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на част от в кв. “Ново село“ – на север от бул. „Панайот Хитов“.

Заради отстраняване на авария до 13.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на част от гр. Шивачево – ниска зона.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури алтернативно водоснабдяване на засегнатия район.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук