Листата на БСП Сливен е готова, Деян Дечев е втори в нея

Областният съвет на БСП подреди листата за 21 МИР – Сливен за предстоящите парламентарни избори по време на свое заседание вчера. Гост на заседанието бе утвърденият водач за областта – Атанас Зафиров – заместник-председател на НС на БСП. Оспорван вот имаше за второто и третото място, като след проведено тайно гласуване втори в листата остана Деян Дечев, а на трето място  – доц. Динев,  единодушно предложение на общинския съвет на Нова Загора, съобщават от пресцентъра на партията. Кандидатите са подредени, както следва:

 1. Атанас Зафиров
 2. Деян Дечев
 3. Доц. Динев
 4. Гражданска квота/Коалиционни партньори
 5. Д-р Събина Петканска-Вълева
 6. Ваня Колева
 7. Гражданска квота/Коалиционни партньори
 8. Васил Стоянов
 9. Минчо Афузов
 10. Антония Шейредова
 11. Янко Янков
 12. Евгени Митев

„Листата е балансирана, в нея има представители на различни поколения в БСП, изявени експерти в различни области като икономика, медицина, предприемачество и др.“, се посочва още в съобщението.

Социалистите в областта са обсъдили и предстоящата нетрадиционна предизборна кампания, която ще се проведе в условията на епидемична обстановка в страната. Направени са предложения, свързани с по-добрата организация. „Водачът на листата подчерта, че преференциалната кампания трябва да бъде позитивна и всички кандидати в листата да търсят подкрепата на избирателите извън редиците на партията, за да допринесат за по-добър резултат. Основната цел, която си поставиха членовете на Областния съвет на БСП – Сливен е да постигнат максимален изборен резултат, по-добър от предходните парламентарни избори и изборна победа в областта“, допълват от партийния пресцентър.

Окончателната листа, заедно с кандидатите от гражданската квота и коалиционните партньори се очаква да бъде гласувана на заседание на Националния съвет на БСП следващата седмица.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук