Лозан Панов поиска реален дебат между кандидатите за президентския пост

Лозан Панов поиска реален дебат между кандидатите за президентския пост. По думите му, в момента няма кампания, a целта е да се спечели този мач служебно. В опит да промени ситуацията днес той внесе официални покани за дебат към кандидата за президент Румен Радев, Анастас Герджиков и Мустафа Карадайъ. Ден по-рано Лозан Панов заедно с Мария Касимова-Моасе – кандидат за вицепрезидент, посетиха Сливен, за да заявят своята подкрепа за кандидатите за народни представители от „Демократична България – Обединение“ в 21 МИР.

По време на визитата си в Сливен, независимият кандидат за президент Лозан Панов призова за случването на такъв дебат защото според него кандидатите го дължат на хората, които търсят истината и искат да вземат своето мъдро решение за кого да гласуват. „В момента дебат няма, имаме едностранни послания, визията на един или друг кандидат. Една кампания е стойностна когато има стойностни опоненти, тогава победата е блага и честна“ , подчерта той.

Лозан Панов сподели впечатлението си от срещите с гражданите, които в момента се страхуват, освен за това как ще си плащат сметките, дали ще имат работа и как ще си гледат децата, все още се страхуват и когато се говори за избори. Добър пример по думите му, са тези хора, които са преодолели страха защото това е пътят да бъдем свободни, когато вземаме своите решения.

Кандидатът за президентския пост коментира и отражението на тежката ситуация свързана с разпространението на Ковид-19 у нас. „Кризата вързана с пандемията не е овладяна, напротив и тя измести на заден план всичко останало, всички послания. Трябва първо да решим тази ситуация, да преодолеем тази стъпка свързана с нашето здраве и с живота на хората, за да може след това да продължим  нататък здрави и с поглед към бъдещето. Иначе имаме много проблеми за решаване, но сега темата за благоденствието на българите не стои на дневен ред защото стои темата за това дали те ще оцелеят, каза още той.

Лозан Панов сподели и своята представа за страната ни след 5 години, ако на 14 ноември избирателите му гласуват доверие и той застане на поста държавен глава. „Всеки недоимък, във всяка сфера, да бъде преодолян, за да може след още години да се срещнем в държава, в която нещата си стоят на мястото. Честността да е победител във всяка съдебна зала, хората да живеят по един нормален начин и да не се безпокоят дали при една буря или дъжд ще им спрат тока, дали ще могат да си купят дърва за отопление, медиите да бъдат свободни да изразяват позициите си без страх, бизнесът да има възможности да създава работни места. България да отстоява независима външна политика, а не интересите на една или друга велика сила. Европа е нашата посока. И контактите натам не трябва да са само за финансови ресурси, но и израз на ценностите, на които се базира ЕС“, посочи кандидатът за президент.

Кандидат-президентската двойка -Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе са с номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук