Майка на полицай върна забравена чанта с 3 000 евро и златни накити

Възрастна жена от Нова Загора, майка но полицейски служител е върнала намерена на детска площадка чанта с 3000 евро и златни накити, съобщават от пресцентъра на МВР Сливен.

Случката се е разиграла в петък следобед в центъра на град Нова Загора. 43-годишна жена е забравила дамската си чанта със сумата от 3000 евро и златни накити на детска площадка, докато е забавлявала внучето си. Час по-късно се върнала на мястото, но след като не яоткрила отишла в полицейското управление в града. Именно там в същото време полицейските служители описвали съдържанието на чантата и се опитвали да установят собственика. Когато видяла парите и вещите си и разбрала, че не са откраднати жената загубила съзнание. След като дошла в съзнание полицаите обяснили, че чантата е намерена и донесена в районното управление. След като е установявен произхода на парите, златните накити и истинността на твърденията на 43-годишната жената, тя е получила обратно всички вещи.

Чантата е била открита и върната от жена на 71 години от Нова Загора.
Жената е майка на полицейски служител от районното управление в града и веднага я занесла там, за да намерят собственика й.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук