Мария Белова: Ние от ГЕРБ и СДС обединяваме, а не разединяваме българското общество

Трябва да продължим с изграждането на модерна и европейска България. Това заяви
кандидатът за народен представител от ГЕРБ и СДС Мария Белова, която представи
своите пет причини, за да се подкрепи листата с номер 5 на 11 юли. Тя е категорична, че на тези избори само ГЕРБ и СДС имат ясна политическа програма и визия за стабилно управление.

„Българската икономика вече възстановява загубения БВП по време на кризата. Здравната криза е овладяна и към момента всички сектори в икономиката работят. Запазихме потреблението си като фактор на икономически растеж. Безработицата се върна на нивата от преди кризата. Инвестициите в структурата на БВП възстановяват загубеното, като през 2020 г. е постигнат 10 годишен рекорд по линия на поток от преки чуждестранни инвестиции и 6 годишен рекорд по проекти, които са сертифицирани по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. България остана лидер по финансова стабилност, от гледна точка на нива на държавен дълг и бюджетен дефицит, съотнесени към БВП. Кредитният рейтинг на страната беше повишаван и то по време на криза. Това показва, че само ние от ГЕРБ и СДС имаме най-подготвените кадри, както на политическо, така и на административно ниво“, каза Мария Белова.

Според нея, друга основна причина да се подкрепи листата с номер 5 е, че само ГЕРБ и СДС могат да носят отговорност и да се учат от грешките си. За Мария Белова най-важната причина да се подкрепи Коалиция ГЕРБ – СДС на 11 юли, е че единствено ГЕРБ и СДС обединяват, а не разединяват българското общество.

Мария Белова е родена в Сливен. Завършила е право и е работила като експерт в
разработването и управлението на европейски проекти. Народен представител в 43-то,
44-то и 45-тото Народно събрание. Председател на Комисията по земеделието и храните в 44-то НС. Личната й кауза е да продължи активната си работа за развитието
на аграрния сектор. Ще работи за повече възможности за бизнеса и ред в земеделския
сектор.

Може да подкрепите Мария Белова като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция
102.

Целият епизод с нейно участие е достъпен тук –

Епизодът на “Моите 5” можете да видите и във Facebook –
https://fb.watch/v/92B8DFsnQ/

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук