Мая Бежанска „влиза в кожата“ на актриса и показва, че и трудностите могат да те направят щастлив

Ярък визуален спектакъл ще бъде представен тази вечер на сцената на ДКТ Сливен. Постановката „Комедиантката“ ще завладее публиката с много истинския проблем, който ще бъде поставен и с който ще се сблъсква героинята, изиграна от актрисата Мая Бежанска – изборът на една жена да роди дете с увреждане въпреки, че предварително знае за трудния път, който й предстои да извърви.

Мая Бежанска влиза в ролята на една актриса на 38 години, със сравнително успешна кариера и добро семейство, която неочаквано забременява. Докато се колебае дали може да наруши спокойния си живот, открива, че бебето й ще има аномалии. На всичко отгоре то пее през цялото време в корема й – нещо, за което никой не вярва.

Драматизацията и постановката са на Невена Митева, която разказа повече за спектакъла.

Как една истинска актриса „влиза в кожата“ на актриса от пиесата, разкри самата Мая Бежанска. „Много ме вълнуват темите за любовта и родителството, всеки от нас има близък или поне познат, който се е сблъсквал с подобен проблем. С постановката искаме да покажем, че дори избирайки този път – да родиш дете, въпреки че знаеш за увреждането му, хората могат да бъдат щастливи. Пътя ти сам трябва да си го определиш и да си поемеш отговорност за него“, коментира още тя.

„Комедиантката“ ще се играе тази вечер от 19.00 часа.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук