МБАЛ „Света Петка Българска“ ЕООД – Нова Загора с нов управител

Кметът на общината Галя Захариева, председателят на Общински съвет Нова Загора Константин Тачев и заместник-кметът Ивайло Енев, с ресор „Здравеопазване и социални услуги“, представиха днес пред екипа на МБАЛ „Света Петка Българска“ ЕООД новия управител – г-жа Антоанета Иванова. С благодарност към досегашния управител Станка Иванова и с пожелание за успех, се обърнаха гостите и служителите в новозагорската болница. „Предизвикателствата са много, но заедно ще продължим да търсим техните решения, както и досега“ – заяви Антоанета Иванова и благодари за оказаното доверие.
„С нов управител на общинската болница ще продължим всички добри мерки в сферата на здравеопазването по ремонтните дейности вътре в сградата, включително и ремонтни дейности по самата сграда. Още през април месец ще продължим програмата „Здравна грижа на място“, осигуряваща безплатни профилактични прегледи в малките населени места, като с радост мога да съобщя, че още лекари ще се включат в доброволческата здравна грижа.“, поясни г-жа Захариева.
Отправени бяха и благодарности от общинското ръководство и това на лечебното заведение към проф. Анна-Мария Борисова, дмн – Председател на Българско дружество по ендокринология и нейния екип от Университетска болница „Софиямед“ за включването на нашата община в програма, предоставяща безплатни изследвания за диабет, болести на щитовидната жлеза, хронично бъбречно заболяване, артериална хипертония и затлъстяване.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук