МЗ награди д-р Ганка Василева и екипите на МБАЛ „Хаджи Димитър“ Сливен, заети с имунизациите срещу Ковид-19

Грамоти от Министерството на здравеопазването бяха връчени днес в Сливен на д-р Ганка Василева и екипите на МБАЛ „Хаджи Димитър“ Сливен, заети с имунизациите срещу Ковид-19. Символичните награди се дават за проявено старание, висок професионализъм, ангажимент, постигнати резултати и съпричастност към имунизационната кампания срещу Ковид -19.

От името на министър Стойчо Кацаров, отличията връчи областният управител Минчо Афузов по време на специална церемония в Областна администрация.

Благодаря за огромната работа, която вършите, каза областния управител и още веднъж подчерта важността на ваксините за опазването на човешки животи.

От името на Областна управа благодарствен адрес за умело ръководене на екипа на болничното заведение получи директорът на МБАЛ “Д-р Иван Селимински“ д-р Васислав Петров.  Благодарствени адреси имаше и за директора на Военна болница д-р Илиян Комитов, д-р Станка Иванова от МБАЛ „Св. Петка Българска“, д-р Атанас Грунов -управител на ДКЦ 1 Сливен и колектива на СБХЛ „Амброаз Паре“ Сливен. От името на Областна управа, благодарствен адрес получи и д-р Петя Балулова -ръководител на РЗИ Сливен.

„Имахме много неизвестни в началото на ваксинационната кампания, трудности, свързани с логистиката, но въпреки това благодарение на съвместните ни действия успяхме. Към днешна дата в област Сливен са приложени 48 843 дози на ваксини, а със завършен имунизационен статус са 25 352“, посочи д-р Балулова.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук