Министерството на туризма: Споделете с думи, снимки или видео Вашия Трети март

Снимайте себе си и семейството си на Вашия Трети март. Споделете как изкарахте националния празник. Дали сте на екскурзия в планината или на друго красиво място в България, изпратете ни снимки или видео. Снимайте българското знаме, развято в чест на празника. Направете си клип на зарята за Освобождението или кадър на близките Ви хора на връх Шипка например. Споделете не само снимки, а и Вашите мисли за празника, както и думите, с които го описвате пред децата си, приканват от Министерството на туризма.

Споделете мигове от празника на Фейсбук страницата на Министерството на туризма или ни изпратете информация и снимки на имейл press@tourism.government.bg, които да публикуваме на сайта на министерството.

Най-впечатляващите преживявания ще споделим в Youtube и Фейсбук страницата ни.Очакваме личните Ви репортажи до 10 март 2019 г. включително.Нека видим уникални места в  страната си през собствения ни поглед. Станете посланици на България!, се казва в съобщението от Министерството на туризма.  

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук