Младежки спортен панаир ще се проведе в Сливен на 9 май

Младежки спортен панаир под надслов „Път към здравето“ ще се проведе на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен на 9 май от 9.00 часа. Проявата е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и  Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности, който има за цел да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословен начин на живот, здравословно хранене и физическа активност.

Професионални спортни демонстрации, музикални изпълнения, игри, забавления и много изненади очакват участниците в мащабната инициатива. В нея активно ще се включат спортни клубове от Сливен, ученици от региона, олимпийски, световни и европейски медалисти на България, популярни шеф готвачи и диетолози – всички обединени от мисията да се изгради социално отговорно поведение сред младежите от 15 до 29-годишна възраст, както и от желанието да ги провокират да се хранят здравословно и да спортуват.

Събитието ще бъде съпътствано от вълнуващ концерт, в който ще вземат участие популярните изпълнители Валентина Александрова и Цвети и Светльо от „Експоуз“.

Младежкият спортен панаир ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, уточняват организаторите.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук