Младите хора от ГЕРБ Сливен проведоха поредна акция за облагородяване

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване, този път в парка на квартал „Стоян Заимов“ и пешеходната алея до филиала на Техническия университет. В инициативата се включиха кандидатът за народен представител от ГЕРБ/СДС в 21-ви МИР Велмира Вълева, която е едно от младите лица в листата за предстоящите избори, общински съветници и младежи от ГЕРБ-Сливен.

От днес цветни табелки с надпис „Благодаря на моя стопанин, че почисти
след мен“ призовават хората на кучета, да почистват след своите домашни
любимци. Табелите се поставят в отговор на граждани, които често
коментират, че парковете и градините се посещават от хора с кучета,
които нямат навици да почистват след тях.

„Тези цветни и закачливи табели целят с усмивка да напомнят на стопаните на кучета, че трябва да се грижат за чистотата на града и зелените площи. Така всички ще се радваме на по-чиста околна среда, с малко усилие, което не коства нищо, освен торбички в джоба, които всеки може да си купи почти отвсякъде“, каза Велмира Вълева. Предстои такива да бъдат разположени и на други места в града.

В парка младежите поставиха къщичка за книги, нови кошчета за отпадъци, почистиха и пясъчника около съоръженията. Поставени са и нови пейки на алеята на булевард „Бургаско шосе“. Това е поредната акция на младежката организация на ГЕРБ – Сливен за тази година, по обновяване на различни обекти в града. Предстои да се ремонтират и обновят още детски съоръжения и площадки в различни квартали на Сливен.

Целта на организацията е да се създадат по-добри условия за игра на децата и да превърнат жилищните райони в по- привлекателно място за отдих и почивка.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Пресцентър ПП ГЕРБ-Сливен

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук