Морска почивка в Несебър + безплатна дегустация на вино

Морска почивка в Несебър съчетана с безплатна дегустация на вино от винарска изба „Едоардо Миролио“-неочаквано добра комбинация, която ви предлагат в Семеен хотел „Свети Стефан“. Изгодната оферта не свършва до тук, ако резервирате две нощувки -получавате трета безплатно. След релакса на плажа, може да се насладите на архитектурните красоти на Стария Несебър, тъй като хотела се намира в сърцето на Стария град, непосредствено до Амфитеатъра. В съседство пък е къщата, в която е сниман култовия български филм „С деца на море“.

Семеен хотел „Свети Стефан“ е разположен на по-малко от 100 метра от пясъчния плаж. Има 14 двойни стаи, 3 апартамента и 1 студио. Обзаведените с масивна мебел стаи и апартаменти са с изглед към пясъчните плажове, модерното яхтено и круизно пристанище, и античните църкви. Хотелът е свързан с пристанището на Несебър чрез древно римско стълбище.

Тук освен да си починете, може да дегустирате напълно безплатно вина и ракия, произведени от винарска изба „Едоардо Миролио“ в с. Еленово. Във винения бар към хотела ще опитате най-новият им продукт – орехов ликьор. За професионално ориентираните гости на хотела е изградена и зала за дегустация.

За резервации – тел: 554 /43603,  554/ 43604 , 0882/ 475 777  или на – info@hotelsaintstefan.com.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук