Мустафа Мустафов е водач на листата на ДПС за местните избори

Областният председател на ДПС Мустафа Мустафов, който е настоящ общински съветник в Сливен, отново ще води листата за съветници от партията за предстоящите местни избори. Това стана ясно след проведени консултации на партийното ръководство с регионалните и местни структури за утвърждаване на кандидатите.

Втора в листата на ДПС за Сливен е Таня Петрова, трети е настоящият съветник Мустан Мехмедали, Валентин Георгиев е на четвърто място. Следват Ашкън Веиз, Али Мехмедов, Айхан Бекиров, Сибел Ибрямова, Костадин Костадинов, Гьонюл Хюсеин. В листата са представени както млади хора, така и  с политически опит, има икономисти, агро- и в и к специалисти, представители на изкуството и бизнеса.

По думите на Мустафов, до края на седмицата ще стане ясно дали ДПС ще издигне самостоятелна кандидатура за кмет в Сливен.

Припомняме, че движението номинира за първи път свой кандидат за кмет в Нова Загора – инж. Митко Митев.

Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, „…местните избори са изключително важни и изискват отговорно отношение и поведение“.Той коментира още, че успех за ДПС ще е затвърждаване на досегашните позиции на партията и разширяване на участието на ДПС в местната власт.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук