Мъж и жена са в ареста след акция срещу наркоразпространението в Сливен

Двама задържани при операция срещу наркоразпространението в Сливен, иззети са множество крадени вещи, метамфетамин, вещества и прекурсори за производство на синтетичен наркотик, съобщават от полицията.

На 3 декември криминалисти на ОДМВР-Сливен, съвместно със служители на 4-то РУ-Бургас, проверяват два адреса в Сливен по установяване на кражби и престъпления с наркотични вещества. Жилищата са обитавани от мъж на 39 години и 30-годишната жена, криминално проявени за престъпления, свързани с наркотици. Полицейските служители намират множество откраднати строителни и домакински ел. уреди, инструменти, лаптопи, ръчни часовници, музикални уреди и други. Иззети са общо около 125 грама бяло и жълто кристалообразни вещество, което при полевия тест са реагирало на метамфетамин. Иззети са още прекурсори, вещества и предмети, използвани за производство на синтетичен наркотик. Двамата са отведени в РУ-Сливен и задържани за 24 часа. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен.

С прокурорско разпореждане  М.Б. остава в ареста за 72 часа. Предстои да бъде внесено искане за неговото постоянно задържани.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук