Над 170 ученици от общината участваха в Младежки бал

Снимка :архив

Над 170 ученици от горните класове на 12 училища в общината участваха в традиционния Младежки бал под надслов „Моето здраве – моята отговорност“, който се проведе днес в Сливен.

Балът беше открит от председателя на Общинския съвет по наркотични вещества и заместник – кмет Пепа Чиликова. „Щастлива съм, че в тези инициативи се включват все повече млади хора. Това ни кара да вярваме, че с общи усилия, можем да се справим и предотвратим един от най-значимите за обществото ни проблеми, свързани с употребата на психо-активни вещества“, заяви по време на откриването тя. На събитието присъстваха членове на Общинския съвет по наркотични вещества, представители на крепост „Туида“ и учители.

Тази година форматът на събитието беше по-различен, с цел участниците да постигнат превантивните си идеи с музика, караоке изпълнения и танци.

В рамките на тържеството учениците представиха словесно своето мото за здравословен начин на живот без наркотици. В празничната програма взеха участие и Младежки танцов състав ,,Акация” при ПГИ ,,Проф. д-р Димитър Табаков”

Балът се организира от Общинския съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационния център- Сливен, Младежкия съвет по наркотични вещества и доброволчески екипи.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук