„Напоителни системи“ ЕАД организира конкурс за рисунка по повод Световния ден на водата

„Напоителни системи“ ЕАД организира конкурс за рисунка по повод 22 март –Световния ден на водата. Темата на тазгодишното издание на инициативата е „Какво е за мен водата!“. В конкурса могат да участват деца до 14-годишна възраст.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови категории – до 6 години и от 7 до 14 години. Няма ограничения относно техниката на изработка на рисунката – графика, пестели, водни/темперни бои, флумастери, цветни моливи и др. Максимален допустим размер на творбата – формат А3.

Задължително изискване е творбите да са свързани с темата на конкурса. Всеки желаещ може да участва само с една творба. Необходимо е на гърба на рисунките да бъдат изписани имената на автора, възраст и данни за контакт.

Специално сформирана комисия ще класира трите най-добри творби във всяка от възрастовите групи, като за победителите се предвидени грамоти и награди.

Желаещите да участват, могат да изпращат творбите си в Централно управление на Дружеството на адрес: гр. София, бул. „Цар Борис ІІІ” № 136, ет. 3.

Краен срок за подаване на рисунките – 05.04.2021 г.

На 22 април 2021 г., когато отбелязваме Деня на Земята, на сайта на Дружеството www.nps.bg ще бъдат обявени имената на победителите.

Най-добрите творби ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2022 г.

„По смисъла на Закона за авторското право и сродните му права, с участието си в конкурса на „Напоителни системи” ЕАД, всички участници декларират, че са съгласни творбите им да бъдат използвани в рекламни и информационни материали на дружеството. Съгласно Закона за защита на личните данни, при използване на творбите, личните данни ще бъдат заличени”.

Във връзка с препоръките на здравните власти в Република България да не се организират масови мероприятия, заради опасност от разпространение на коронавирус, „Напоителни системи“ ЕАД няма да организира празненства по повод Световния ден на водата.

Подадените рисунки ще бъдат оценени и призьорите ще получат своите награди с куриер.

За целта, при подаването на рисунката трябва да бъде подадена и следната информация: име на получател, телефон и точен адрес, на който може да бъде изпратена награда.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук