Националният телефон на „Топлофикация“ Сливен е улеснение за абонатите

Националният телефон на „Топлофикация“ е улеснение за абонатите ни и чувствително подобри комуникацията между дружеството и клиентите, това съобщи изпълнителният директор на ТЕЦ Сливен инж. Павлин Костов. Коментарът му е равносметка след като телефонът действа вече повече от година.

От „Топлофикация“ въвеждат единната национална линия, която да бъде на разположение на всички абонати с надеждата, че тя ще скъси дистанцията и ще подобри чувствително комуникацията между абонатите и дружеството.

„След една година действие на националния телефон на „Топлофикация“ Сливен, направихме извод, че въвеждането му чувствително подобри контактите ни с нашите абонати. Много от тях открито изразяват
удовлетвореността си от удобството, което са получили и възможностите, които им дава използването на номера. Считаме, че въвеждането му беше отлично решение.“ – обяви още инж. Костов.

На националния номер 0700 89 030 всички настоящи абонати на „Топлофикация“ Сливен, както и интересуващите се от услугите на дружеството сливналии, служители на дружеството предоставят полезна информация за промоции, текущи аварии, въпроси, свързани с битовата гореща вода и монтаж на уреди на всички свои абонати.

„Жителите на Сливен оценяват въвеждането на единната телефонна линия като положителна и ефективна инициатива от страна на „Топлофикация“ Сливен“, допълват от дружеството.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук