На Димитровден, Сливен чества своя празник

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС и общински съветници, положиха цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци по повод празника на Сливен – Димитровден.

Цветя пред паметника на централния градски площад бяха поднесени и от името на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Кандидатите от силната листа с номер 32 отправиха поздрав към всички сливналии – тук и по целия свят, по случай празника на града и призоваха да пазим вярата в утрешния ден, защото успехът и бъдещето на Сливен зависят от съвместните усилия на всички ни. Те са уверени, че щом работим честно и всеотдайно, ще успеем. „С общи усилия можем да постигнем още по-добри резултати. Нека винаги в сърцето си носим града, в който сме направили първите си стъпки. Нека заедно поддържаме престижа и авторитета на града. Честит празник!“, заявиха кандидатите за народни представители.

Заради ограничителните мерки и усложнената епидемиологична обстановка, тази година в Сливен бяха отменени всички масови мероприятия за празника на града.

Празничният за Сливен ден започна със Света литургия в Катедрален храм „Свети Димитър“. Тази вечер, точно в 20 ч., небето над Хамам баир ще бъде озарено от многоцветни илюминации.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук