На море през септември в Хотел „Св. Стефан“Несебър-плащаш две нощувки,третата е безплатна

Специални бонуси при ранни резервации за морска почивка през септември в Несебър ви предлага в Семеен хотел „Свети Стефан“. Ако закупите ваучер за две нощувки през септември, ще получи от нас още една -безплатна.

Морската си почивка при нас може да съчетаете и с безплатна дегустация на вино от винарска изба „Едоардо Миролио“. След релакса на плажа, може да се насладите на архитектурните красоти на Стария Несебър, тъй като хотела се намира в сърцето на Стария град, непосредствено до Амфитеатъра. В съседство пък е къщата, в която е сниман култовия български филм „С деца на море“.

Семеен хотел „Свети Стефан“ е разположен на по-малко от 100 метра от пясъчния плаж. Има 14 двойни стаи, 3 апартамента и 1 студио. Обзаведените с масивна мебел стаи и апартаменти са с изглед към пясъчните плажове, модерното яхтено и круизно пристанище, и античните църкви. Хотелът е свързан с пристанището на Несебър чрез древно римско стълбище.

При нас се събуждате с морето, спокойните улички и най-разпознаваемите символи на Несебър на една крачка разстояние. Очакваме ви !

За резервации – тел: 554 /43603,  554/ 43604 , 0882/ 475 777  или на – info@hotelsaintstefan.com.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук