На петия фестивал „Стоте войводи“ – Ути ще готви, Емилия ще пее

Петият Фестивал на Стоте войводи ще се проведе в Сливен на 13 и 14 септември.Според организаторите,събитието е идеен наследник на Сливенския панаир, който се е провеждал още през 1876 година и където своите стоки са представяли търговци от цялата страна и чужбина.

Тази година жителите и гостите на Сливен могат да посетят разнообразната фестивална програма на 13 и 14 септември, в Градската градина. Освен музикалните гости, Ути Бъчваров ще организира кулинарно училище за най-малките на 13 септември от 18.00 часа. Местни производители ще предлагат качествени храни и напитки в 20 специални шатри.

Петъчната програма ще открие звездата от “Домашен арест” Ники Станоев, който ще забавлява публикатамежду изпълненията на самодейни състави от региона, сетовете на DJ Тишо и специалното участие на голямата Валя Балканска и гайдаря Петър Янев.

Хедлайнери на първата вечер са Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”. Съботният ден ще стартира с куклен театър за най-малките, а следобедната програма ще предложи още от най-добрите самодейни състави в Сливен и региона. След това е ред на звездите от “Ку-ку бенд” Лилия Стефанова, Невена Цонева и Борис Солтарийски. Специално шоу за сливналии са подготвили и част от балерините от “Магаданс”.

Специално участие на сцената на Фестивала на Стоте войводи ще направи и Емилия, която ще закрие фестивал със свой концерт.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук