На хакнатия – Хак да му е !

Видяхме, че държавата е строга и справедлива! 5 милиона безсмислена глоба за НАП, че и хакнали системата и изтекли лични данни ! Браво ама не! Че глобата е безсмислена и парите отиват от единия джоб в другия джоб – е глупаво! Да ама не !Стана чудесна дъвка / за 5 безплатни милиона! / и така задъвкахме, че май окьоравяхме !

Като дъвчеш, дъвчеш пък преглътнеш. А дали всеки може да преглътне тлъстата глоба от десетки хиляди до милиони когато му дойде неговото време и ще си бръкне в джоба не, за да ги прехвърли в другия?

Защото хакерите са надвиснали над всички. Не се защитиха държави, банки, Пентагона, Специални служби с милиардни бюджети и кой ли не, че ти ли ще се защитиш!

Само отбор комисии потриват доволно ръце, че им осмислят съществуването !

И като пострадаш, като подадеш жалба да те защити държавата!?- ГЛОБА ! Защото си пострадал! Че дали ще платиш на хакерите или на анти специалисти все си с огромен финансов и всячески проблем! И като капак да платиш и на държавата глоба, че са те ограбили!

Ако си заколиш прасето и го изядеш – 300 лв. Ако ти затрият компютрите и данните, трупани понякога с десетилетия – глоба. Логично а!

Та като подъвчем, подъвчем, да се сетим, че посланието е май да не безпокоим държавата като имаме проблем, защото тя няма да ни го реши, а ще ни създаде друг, с който предния може да ни се стори като подгряващ детски хор на фона на предстояща метъл група !

 Да се спотайваме и да се оправяме сами по „втория начин“!?

Да си платим чинно на хакерите, иначе хем ще ни затрият данните, хем ще изтипосат част от тях в нета/ кой няма лични данни в компютъра си !?/ и тогава случилото се ще ти се види шега.

Защото хакерите имат съучастник – съдружник. Той прави жертвите им безпомощни- ДЪРЖАВАТА.

А ХАКЕРИТЕ те правят безпомощен пред държавата!

Да се чудиш кой кого ще поръча първи ! Хакерите държавата или държавата хакерите !? Симбиоза от най- висша класа!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук