Николай Кадирев е кандидатът за кмет на Сливен от името на партиите „Народ“ и „Възраждане“

Директорът на НУ „Васил Левски“ Николай Кадирев е кандидат за кмет на Сливен, издигнат от партиите „Народ“ и „Възраждане“. Кандидатурата му беше представена днес от ръководствата на двете партии.

Кадирев уточни пред медиите мотивите си, за да се включи в надпреварата за кметското място и заяви, че основен приоритет в неговата работа както и досега е развитието и по-доброто бъдеще на младите хора в Сливен. „Избрах да работя за младото поколение, искам те да имат възможност за реализация тук в града ни, а не да бягат навън“, каза още той.

Дългогодишният директор на сливенското училище ще води и листата за общински съветници, която ще регистрират двете партии. „Имената на кандидатите за съветници ще бъдат представени на 25 септември, съобщи адвокат Владимир Стефанов- зам.-председател на партия „Народ“  в Сливен. По думите му, кандидатите им са млади, амбициозни професионалисти, които нямат политически опит или опит в общинските дела.

Председателят на Партия „Възраждане“ Костадин Костадинов пък заяви,че целта им е да стигнат до балотаж на местните избори през октомври.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук