Нова Загора– бастион на ПП „Има такъв народ” сред малките общини в областта

При огромен интерес сред населението от община Нова Загора премина края на обиколката на ПП „Има такъв народ” в област Сливен. По покана на привърженици и симпатизанти на партията бяха проведени срещи в общинския център – Нова Загора и по-големите села в района. От страна на партията участваха членовете на кандидат-депутатската листа и членове на областната структура на партията. На срещата, от страна на домакините, присъстваха привърженици на партията от различни възрасти и етноси. Мъглата и отбелязването на Архангелова задушница не отказаха хората да дойдат, за да се запознаят с представителите на партията, да споделят проблемите си, да зададат въпроси, а и да дадат препоръки на бъдещите депутати.

След обичайните разговори, проведени пред новия офис на партията в Нова Загора, срещата продължи с обиколка по главната улица и кооперативния пазар. Началото на обиколката съвпадна с камбанен звън на градския часовник, което беше прието от всички като добра поличба. Обичайно най-голям интерес сред местното население имаше към Ивайло Вълчев – водач на листата на ПП „Има такъв народ” в 21 МИР Сливен. Едва ли имаше човек, който да не го познае и да не пожелае да говори с него, както и да си направи снимка за спомен. Не по-малък интерес проявиха и към областния координатор на партията Динко Добрев, който е и жител на Нова Загора. Основно разговорите с него се водиха по наболели теми за местното население.

Не по-малко ангажирана беше и д-р Мариела Красимирова – общински координатор на партията за Сливен и кандидат-депутат от листата на партията. Много от собствениците на заведения и магазини, и продавачите на пазара, излязоха от обектите си да разговарят с нея по темата за ваксините и зелените сертификати, които ограничават бизнеса им.

Мъж-вероятно над 80-те и също толкова вероятно доскоро член на „столетницата”, дойде да окаже почитания на членовете на партията и да им пожелае да „изчегъртат” досегашния модел на управление.

По време на обиколката из селата, хората споделяха едни и същи проблеми. Безработица, ниски субсидии за земеделието и животновъдството, ниски пенсии, висока цена на живота.

Навсякъде разговорите приключваха с пожелания за здраве и успех на предстоящите избори. От страна на представителите на партията беше поет ангажимент за нови срещи и съдействие за решаване на основните проблеми.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук