Ново предаване по Канал 6 става територия за сблъсък на мнения и идеи

Ново предаване по Канал 6, наречено „Сливен на Фокус“, става територия за сблъсък на мнения и идеи за развитието на града и региона. Обзорно-публицистичното предаване за новини, коментари и анализи ще стартира в ефира на телевизията от 10 октомври.

Новият телевизионен формат ще бъде свободна зона за актуални теми на седмицата от Сливен и региона, репортажи, журналистически разследвания и интервюта. „Сливен на фокус“ ще се излъчва всеки вторник и четвъртък от 18:30 часа с водещ Антон Николов.

В първите издания на предаването акцент ще бъде поставен върху политическата надпревара между претендентите в предстоящия местен вот на 27 октомври.Зрителите на Канал 6 ще имат възможност да се запознаят отблизо с приоритетите в програмите на кандидатите за кмет и общински парламент в Сливен.

„Основното задължение на журналистите е да предоставят на аудиторията обективна и безпристрастна информация, която е важна за формирането на обществено мнение. В тази връзка усилията на екипа на предаването ще бъдат съсредоточени към представяне на различни гледни точки. Вярваме, че само в сблъсъка на мнения и позиции се ражда истината“, коментират колегите от местната медия преди старта на предаването.

В рамките на 60 минути всеки вторник и четвъртък те ще задават въпроси, ще търсят отговори, а критичния поглед към темите и гостите в студиото оставят на зрителите.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук