Няма да има скари на центъра, Общината не даде разрешение

Няма да има скари на центъра на града, община Сливен не даде разрешение за това. Работниците, които от сутринта днес разполагаха скари, хладилници, маси и пейки започнаха да ги прибират. За няколко часа днес гражадните на Сливен, минаващи по главната улица се чудиха как така на това място – по плочките на Главната, на „пъпа“ на града, който за един месец ще бъде изпълнен с културни събития и фестивали, ще се печат меса и ще се прави нещо като импровизирана кръчма.

След паленето на Сливенските огньове на културата ще се палят скари за кебапчета в Центъра

Оказа се, че това няма да стане. Ня място за проверка на случващото се дойдоха и полиция и общински служители. Питаха за разрешително, писаха се констативни протоколи, чакаше се „шефа да дойде с разрешението от Общината“, но в крайна сметка, разрешение нямаше. След като почти четири часа течеше разтоварване и подребда, дори жарта на скарите беше подготвена, фирмата започна да си прибира нещата и констукциите.

Според представител на кетъринг фирмата, която е софийска, те просто са били наети да извършват дейността в центъра на Сливен до неделя, повикани са от човек име Стефан.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук