Областният управител с поздравление към ученици и учители

Снимка: Пресцентър на Областна администрация

Скъпи ученици и учители,

Първият учебен ден е символ на ново начало и нови очаквания. Предстои Ви заедно да преживеете вълненията от досега с необятния свят на знанието.

На Вас, ученици, пожелавам да сте трудолюбиви и упорити в уроците. Бъдете здрави и силни! И не се съмнявайте: всичко, което научите, ще Ви се отблагодари след време в живота!

Специално се обръщам към Вас, мили първокласници! Добре дошли в класните стаи! Предстоят Ви щастливи преживявания. Ще бъдете откриватели и приключенци, ще намерите много приятели. Пожелавам Ви незабравимо детство!

Драги учители, за пореден път Ви се пада отговорността да поведете за ръка и малки, и големи деца към бъдещето. Бъдете все така сърцати към всички, независимо от това кой – с колко бързи крачки върви към него!

И накрая, уважаеми родители, баби, дядовци и близки, честит празник и на Вас! Днес училището има особена нужда от подкрепата ни. Трябва да действаме в екип, за да подготвим децата ни за света на възрастните така, че да могат да се справят и да градят в него. А това означава, че освен оценките в бележника, много важни са човешките ценности, в които ще ги възпитаме. Силно се надявам, че заедно ще успеем!

Честит празник!

С уважение:

Чавдар БОЖУРСКИ

Областен управител на област Сливен

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук