Обраният 72-годишен дядо от Сливен си получи парите обратно, крадецът си признал

Полицаи са върнали откраднатите 7 400 лева на 72-годишен мъж от Сливен.След залавянето му, крадецът дори направил самопризнания. Оказало се че това е 45-годишен криминално проявен мъж, който в края на миналата седмица е влязъл през незаключена врата в жилището на възрастния човек в Сливен и е извършил кражба на сумата от 7400 лева. Той е отведен в РУ-Сливен и първоначално задържан за 24 часа. Направил е пълни самопризнания и е върнал открадната сума в пълен размер. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура-Сливен.

Дядо от Сливен „олекна“ със 7 400 лв. заради незаключена врата

През последните 24 часа сливенските криминалисти са разкрили още две кражби и установили са случай на нарушаване на карантина и лица, обявени за издирване
Служители на участък „Надежда“ са установили и задържали извършители на кражба
на телекомуникационни кабели, собственост на „БТК“ЕАД, на стойност 1600 лева.
Крадците са криминално проявени мъже на 21 и 24 години от Сливен. Те са
предали част от откраднатите вещи.

Разкрита е и кражба на планински велосипед, собственост на 27-годишен жител на  Сливен. Кражбата е извършена от партерния етаж на жилището на заявителя.
Извършителят е задържан- мъж на 59 години, криминално проявен.Той е предал
доброволно откраднатата вещ.

По време на полицейска операция е установен 37-годишен мъж от Сливен, който е нарушил наложените му карантинни мерки от РЗИ Бургас. Установени са 9 лица, обявени на издирване с мярка „установяване на адрес“.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук