Обръщение на кмета на община Твърдица Атанас Атанасов по случай коледните и новогодишните празници

Уважаеми жители на община Твърдица,

за мен е чест да се обърна към Вас в навечерието на най-светлите и най дългоочакваните празници – Коледа и Нова година. Те идват по-различни заради пандемичната обстановка, в която живеем от месеци. Свидетели сме на криза от здравен и икономически характер. При тези сериозни обстоятелства масовите празници тази година са отменени, а празнуването в семейството е подчинено на отговорността към нашите близки и към самите нас. Многообразието на живота ежедневно ни дава много уроци за новите реалности – как да бъдем максимално отговорни и дисциплинирани, да търсим изход в трудностите, да се подкрепяме и да вървим напред.
Благодарим Ви за самоконтрола, самоорганизацията и последователността при спазването на правилата, с които всички трябва да се съобразяваме, за да има резултат.
Нека носим празника в сърцата си, нека външните негативни обстоятелства не помрачат настроението в очакване на коледната свята нощ, да не ни попречат да бъдем щедри и добри – да обградим с внимание близките си, да общуваме повече с децата и възрастните, да създадем празнично настроение в домовете си.
Скъпи съграждани,
най-сърдечно Ви пожелавам Новата година влезе във Вашите домове с много здраве, лично и семейно щастие, късмет, мир и любов. Да си подарим незабравими празници на духа в семейството, с увереност, че трябва заедно да преминем през трудностите, силно да вярваме, че идва една по-здрава и благодатна година! И нека изгряването на Витлеемската звезда бъде този благословен знак за човечеството, символ на надеждата в новото по-добро начало!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
СПОРНА И ПЛОДОТВОРНА 2021 ГОДИНА!
АТАНАС АТАНАСОВ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук