Общината ще изисква от ВИК Сливен бързо и качествено да възстанови разкопаните участъци

Общината ще изисква от ВИК Сливен бързо и качествено да възстанови разкопаните участъци, съобщи зам.кметът Камен Костов. „Очаквам от ВИК Сливен да предостави и линеен график за възстановяване на работите по Водния цикъл и стриктно ще спазваме сроковете, по които те трябва да започнат да възстановяват“, допълни той.

По думите му,  в най-скоро време се очаква от водното дружество да започнат да работят по тротоарните части, там където е разкопано за присъединяването на самите сгради, на сградните отклонения. „След това когато заработят асфалтовите бази ще бъдем много строги в това да изискваме бързо и качествено да се възстановява всичко, което е работено по Водния цикъл. Цяла зима нещата, които са останали отворени вече са улегнали и се надявам да нямаме проблеми с пропадания и други неща, които виждаме в момента като слабости на възстановяването им“, посочи още Камен Костов.

Той коментира още, че заради досегашни забавяния на възстановителни работи, Общината е налагала санкции на ВИК Сливен, но ефектът от тях не е особено видим в последващата дейност на педприятието.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук