Община Котел организира Коледен базар от 19 до 31 декември

Традиционно в началото на месец декември Община Котел осигурява възможност на занаятчии, търговци, детски градини, училища, пенсионерски клубове и неправителствени организации, регистрирани на територията на общината да представят своите изделия и произведения на изкуството по време на Коледен базар. Провеждането на подобен тип базари, на които посетите могат да открият голямо разнообразие от подаръци за предстоящите празници –  занаятчийски произведения, ръчно изработени подаръци, зимни асортименти, коледна украса, хранителни изделия и напитки е обичана традиция в много европейски градове, която в последните години успешно се налага и у нас.

Базарът ще бъде на разположение на желаещите да участват в него от 11 декември /понеделник/ на пл. „Възраждане“, а официалното му откриване ще бъде на 19 декември /вторник/.

Търговската дейност ще се осъществява в дървени къщички. Условията за ползването им е наемателите да заплатят единствено разходите за електроенергия. Издаването на разрешителни ще се случва съгласно Наредбата за реда и условията за провеждане на търговска дейност на територията на община Котел. Заявленията за ползване на къщичките могат да бъдат получени от отдел „Общинска собственост“ в сградата на Община Котел.

Община Котел Ви кани заедно да станем част от празничния дух на Коледа!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук