Община Сливен анкетира гражданите дали са доволни от административното обслужване

Община Сливен ще анкетира гражданите дали са доволни от административното обслужване. Чрез шестте въпроса в анкетата ще бъде измерена клиентската удовлетвореност на хората. Тя е публикувана в сайта на Общината на адрес – https://mun.sliven.bg/survey. Всеки, който желае може да попълни анкетата, като резултатите ще бъдат използвани за подобряване и повишаване качеството на административното обслужване.

Гражданите вече могат да заявят записване и за приемните дни на ръководството на Община Сливен, изцяло по електронен път, чрез сайта на Общината на адрес – https://mun.sliven.bg/priemni-dni След подаване на заявлението, гражданите ще бъдат уведомявани за резултата от записването.

Община Сливен предоставя и нова възможност – електронна пощенска кутия, чрез която могат да  се подават предложения, сигнали и заявления, предоставени са и телефонни номера за връзка с  оперативни дежурни на Общината, ОП „Градска мобилност“ и денонощен дежурен телефон за аварии на улично осветление –  https://mun.sliven.bg/predlojenia-signali-zayavleniya

Инициативите са част от политиката на кмета Стефан Радев и общинското ръководство за повишаване ефективността на администрацията.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук