Община Сливен събира номинации за награда „Милосърдие”

Община Сливен вече събира номинации за награда „Милосърдие”. Процедурата за номинации за носител на наградата за 2019 година е разкрита от Обществената комисия за избор на носители на награда „Милосърдие” на община Сливен за мандат 2015- 2019 г., посочват от общинския пресцентър.

Наградата се присъжда за дългогодишна дейност и проявен професионализъм, за научни достижения, за висока гражданска отговорност в областта на здравеопазването и социалната политика на община Сливен.

Предложения за връчване на наградата могат да се правят от лечебни и социални заведения, неправителствени организации, общински съветници и граждани. Те трябва да са в писмен вид, съпроводени с творческа /трудова биография на предложените лица/.

Предложенията се приемат в деловодството на Общински съвет – Сливен, в срок до 10.10.2019 г., включително. За предложения изпратени по пощата, важи датата на пощенското клеймо.

Носителят на награда „Милосърдие” се обявява на тържествена церемония, в навечерието на празника на Сливен – Димитровден.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук