Община Твърдица организира July Morning 2021: „Утро над потопената църква – традицията продължава”

„Утро над потопената църква – традицията продължава” това е надсловът на тазгодишното издание на July Morning, което се организира от  Община Твърдица и
Общински съвет Твърдица. Гости на събитието ще бъдат групите Епизод, Дичо, Торнадо, Фат берта, Кросфаер, Глок, Васко и Подуене блус бенд. Техните изпълнения ще са във времето от 21.00 часа до изгрева на слънцето в първото юлско утро.
„Започваме още в 19.00 часа с подгряващото участие на група Динамика, както и рок изпълненията на децата от вокално студио „Музика нова” – гр. Пловдив. И за да е настроението добро, а празника ефектен началото в 21.00 часа ще бъде сложено от гайдарски състав „Христанов“ и формация „Гайдари“, които ще изпълнят незабравими рок парчета на гайда, а малко след полунощ очаквайте истинско огнено шоу. С „Нека бъде светлина” – заедно с Васко и Подуене блус бенд ще посрещнем изгрева след пет часа сутринта“, посочват организаторите.
Мероприятието предлага възможност за разпъване на палатка, караван парк и кемпер парк в близост до сцената. Естествено и тази година безплатно.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук