Община Твърдица ще съдейства на гражданите при изготвяне на жалби за нанесени щети от ЕВН

Във връзка с претърпените щети от абонати на ЕВН – България в град Твърдица, захранвани от трафопост „НОВ КВАРТАЛ“ , община Твърдица извърши проверка и след като бе отказано разкриването на изнесен пост в града за подаване на жалби от потърпевшите Ви информираме, че жалбите с опис на претърпените щети следва да се депозират в офиса на ЕВН гр. Нова Загора – лично. Могат да се подадат електронно подписани с електронен подпис /КЕП/ или с ПУК код по електронен път. Възможно е и община Твърдица ще съдейства на всички които желаят да упълномощят свой представител пред ЕВН за подаване на жалбата чрез пълномощник.
Уведомяваме Ви, че срокът за подаване на жалбите е кратък и всички абонати следва да реагират бързо за да подадат жалбите си в срок.
Към настоящия момент 14.20 часа на 02.11.2023 г. четвъртък по информация на ЕВН – екипите на дружеството работят за подмяната на повредения трафопост.
Ще Ви уведомим своевременно при подновяване на захранването към квартала.
Молим по най бързия начин да направите преглед и установите повредените уреди или претърпените щети за да ги претендирате.
След постъпването на жалбите и изтичане на срока представители на ЕВН ще посетят адресите на жалбоподателите за извършване на проверка след, което същите ще бъдат обезщетени от застрахователя на електропреносното дружество.
Общинска администрация остава в готовност за съдействие на гражданите включително с помощ при изготвянето на жалбите или изготвяне на пълномощни за лицата желаещи да упълномощят свой представител.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук