Общинският председател на БСП Сливен се отказа от подкрепата си за Румен Радев

Общинският председател на БСП в Сливен Атанас Делибалтов написа пост във Фейсбук. Според него Румен Радев със сигурност е знаел за решението на Кацаров да въведе „зелените“ сертификати и допълва, че независимо от нарушението на партийната дисциплина той оттегля подкрепата си към кандидат-президентът Румен Радев.

Ето и точния текст публикуван във Фейсбук:

„Мисля си скъпи приятели за една нашенска поговорка.

Покойният ми баща,да го прости господ,често ми я повтаряше:“Бързата кучка слепи ги ражда“!

Та затова от доста време гледам и анализирам докъде,колко и как ще се проявят управленските подходи на Прездент Радев,кандидатура издигната от БСП преди години.

Президентът имаше пълната ни подкрепа!

За голяма моя изненада вчера правителството назначено от него предприе неочаквано,необмислено и прибързано решение!

България и българите вече не са притиснати само от пандемията! Сега сме в менгемето и на зелените сертификати, а БСП между чука и наковалнята!

Категорично твърдя,че министър Кацаров в никакъв случай не е предприел издаването на тази недоносена наредба без разпореждане от Министър – Председателя!

Аз изказвам личното си мнение,че г-н Стефан Янев при всички случаи е информирал Президента за предстоящата наредба и той е дал съгласие! Сред военните субординацията е желязно правило!

Това е недомислено и неприемливо решение, което силно ще урони авторитета на Президент Радев, както и на БСП-основната политическа сила,която го подкрепя!

Накрая уважаеми дами и господа, другарки и другари искам да заявя ,че за първи път в своята битност на член на БСП ще си позволя да наруша партийната дисциплина и ще оттегля своята подкрепа към Президент Радев и назначеното от него правителство!

ПП

Считам,че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и походи към върховете и пожелавам на Президента все така успешно да се справя с тези си занимания и да не забравя,че най-важно е да се справи с основното си занимание-Благоденствието на българския народ! „ 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук