Общински съвет Сливен спира дейността си до 13 април

Общински съвет Сливен преустановява дейността си до 13 април 2020 година. Това се случва във връзка с предприетите противоепидемични мерки на територията на община Сливен и в изпълнение на препоръките на Националния оперативен щаб, обяви председателят на местната структура в града Димитър Митев.

Той допълни, че решението е взето по време на заседание на Председателския съвет на Общински съвет Сливен. До 13 април 2020 г., се преустановяват и заседанията на постоянните и временни комисии към Съвета, които до момента са работили в обичайния си ред и при стриктно спазване на противоепидемичните и предпазни мерки. До същата дата, освен в изключителни случаи, се преустановява и насрочването на заседания на Общински съвет Сливен, по предвидения в Закона за местната самоуправление и местната администрация ред.

Администрацията на Общински съвет-Сливен продължава да работи с обичайно работно време, при стриктно спазване на противоепидемичните и предпазни мерки.

Митев призова още гражданите и гости на града да бъдат отговорни, да проявяват гражданско самосъзнание и да спазват препоръчителните мерки, свързани с епидемиологичната обстановка.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук