Общинското предприятие „Озеленяване“ ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

Общинското предприятие „Озеленяване“ ще се присъедини към кампанията „Да изчистим България заедно“. Това заяви заместник – кметът по финансите Румен Иванов. И допълни, че се предвижда служителите на предприятието да почистват в района на спортна зала „Васил Левски“.

За всички доброволци, които желаят да се включат има осигурени чували. Те могат да бъдат получени до 14 септември от стая № 27 в Общината – от 10.30 до 11.30 часа и от 15.00 до 16.00 часа. За да бъде ефективна организацията по натоварване и извозване на отпадъците от почистването, е необходимо пълните чували да се оставят до най-близкия контейнер за битови отпадъци, а за мястото и района се уведомява дежурен Община Сливен на тел. 044/611 136.

Кампанията е организирана от bTV Media Group и ще стартира на 15 септември от 9.00 часа. За седма поредна година община Сливен ще се включи в най-мащабната доброволческа инициатива у нас, свързана с опазването на околната среда. Целите й са България да се съхрани чиста в дългосрочен план.

Община Сливен призовава всички граждани, училища и ведомства да станат доброволци и да се включат в тазгодишната кампания.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук