Организаторите на Рок фест „Джулай морнинг“ край потопената църква призовават за спазване на епидемичните мерки

Организаторите на Рок фест „Джулай морнинг-Юлско утро над потопената църква – традицията продължава“ призовават за спазване на епидемичните мерки по време на музикалното събитие
„Осигурени са дезинфектанти, които ще бъдат разположени на входа на мероприятието, около сцената, както и в близост до санитарните възли. Молим и всички търговски обекти в района на мероприятието да осигурят дезинфектанти за своите клиенти. На разположение ще бъдат и защитни маски, за участници, които желаят такива, но по една или друга причина са пропуснали да се снабдят.
В заключение, на територията на мероприятието ще бъдат осигурени и дискретно разположени органи на реда, както и на пожарна служба –Твърдица“ посочват още организаторите на инициативата.
Движението е организирано кръгово. „При влизане не паркирайте върху пътищата. Табелки ИЗХОД със стрелки ще Ви оказват обходния път за излизане от местността. Молим да се движите внимателно с оглед на обстоятелството, че пътищата са полски и има неравности. Надяваме, че всички ще бъдем разумни в поведението си за да можем да се насладим на този прекрасен празник“се казва още в обръщението.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук