Организират протест „Съд и затвор за УБИЕЦА от Крушаре“ пред Районния съд утре

Протест под наслов „Съд и затвор за УБИЕЦА от Крушаре“ ще се проведе пред Районния съд в Сливен на 27 ноември. Началото е обявено за 16.00 часа, два часа след погребението на 19-годишния Петър, който загина при катастрофата в Крушаре на 21 ноември, съобщи за Светла Иванова-майка на приятелката на починалото момче.
„Като гражданин на Република България ще се възползвам от законното си и конституционно право, да протестирам. Протестирам срещу Хюсеин!
Хюсеин, е убиеца на 19-годишният Петьо от Сливен. В неделя тази седмица, Петьо беше убит като куче на центъра село Крушаре, обл. Сливен.
Събираме се пред Районен съд, град Сливен!
Часът е 16:00, два часа след погребението на Петьо!
Умишлено избрах този час, дата и място, за да дадем ясен сигнал на съдебната власт, че младите хора на България няма да позволим поредното убийство, да бъде третирано като инцидент, а присъдата да бъде основана на „смекчаващи вината обстоятелства“, се казва в призива към гражданите.
Припомняме, че 19-годишно момче загуби живота си при автомобилна катастрофа до Сливен. Инцидентът станал на 21 декември след свада между младежи заради момиче. Близки и роднини на загиналия смятат, че катастрофата е умишлено предизвикана. Автомобилът, в който е било загиналото момче, е бил блъснат целенасочено, след което е последвала катастрофата, при която загива Петър Досев.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук