Осем допълнителни точки към дневния ред ще разгледат днес общинските съветници

Осем допълнителни точки към дневния ред ще разгледат на днешното си редовно заседание сливенските общински съветници, съобщи Димитър Митев, председател на местния парламент. Той поясни, че се очаква следващото редовно заседание да бъде през ноември, защото през октомври сесията ще бъде тържествена по повод празника на града.

Общо 38 са точките, включени в предварителния дневен ред на сесията. „Сред тях са изменението на общинския бюджет, което предвижда отпускане на средства за част от дейността на предоставяните социални услуги в града, както и за отводняване и ремонти на част от уличната мрежа в Сливен и в няколко населени места“, поясни Митев. Общинските съветници ще гласуват и внесеното от кмета Стефан Радев предложение за намаляване с 50 % на месечните наеми на обектите в училищата за периода от 1 февруари до 30 април 2021 г.

Общински съвет Сливен ще гласува днес и Програма и план на действие за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на общината за периода 2021-2025 г.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук