Откриха новата учебна година в Спортно училище „Димитър Рохов“

Снимка: Пресцентър на Община Сливен

С тържествена церемония и издигане на националния флаг започна новата учебна година в Спортно училище „Димитър Рохов“ в Сливен.

„Ето, че настъпи моментът отново да прекрачите прага на училището, където ще се учите, ще спортувате и ще се забавлявате. И тази година ще запишете своите успехи и ще покажете, че имате възможност да бъдете сред най-добрите и в учението, и в спорта. Имайте вяра във Вашите учители. Успехите Ви са най-голямата им награда и мотивация за техните усилия“, заяви в словото си кметът Стефан Радев.


Приветствие към ученици, учители и родители отправи и директорът на училището Наташа Иванова. Училището получи поздравителен адрес от името на министъра на младежта и спорта Красен Кралев, съобщават от пресцентъра на община Сливен.

В училището учат общо 250 ученици, разпределени в 11 паралелки по различни видове спорт. Новоприетите шестокласници положиха традиционна клетва, да пазят и поддържат спортния дух.

По време на откриването беше отслужен празничен водосвет от отец Йоан, а в тържествената церемония взеха участие и акробатките от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук