Отново избират най-фотогеничните бебета на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ Сливен

Стартира деветото издание на фотоконкурса за бебета, родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен.Избрани снимки само на новородени деца в лечебното заведение през 2018г. ще бъдат включени в изданието на Годишен календар за 2019год. на отделенията по Неонатология и Акушерство и гинекология към болницата.

Фотоконкурсът „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен“ стартира за първи път през 2010 година и това е ДЕВЕТОТО му издание. Родителите, които желаят дазаявят участие на своите деца родени през 2018г. в МБАЛ ”Д-Р Иван Селимински –Сливен”АД задължително предоставят следната информация:

1. Попълнена и подписана Декларация за информирано съгласие във връзка с разпоредбите на Закона за защита на личните данни, Регламент (ЕС) 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Политиката за защита на данните на лечебното заведение. Формата на Декларация може да бъде изтеглена от Уебсайт: http://mbal.sliven.net/ на лечебното заведение или да се получи в кабинет”Деловодство” на МБАЛ. Подаването на Декларацията трябва да се извърши в срок до 7 дни от изпращане на снимката с данни на детето. Декларациите се завеждат под входящ номер в регистър.

2. Изпращат на e-mail: mbal.sl@iradeum.com: една снимка на детето като името на файла съдържа името и фамилията на детето и неговата дата на раждане. Сканирано копие на Декларация за информирано съгласие попълнена и подписана от носещият родителска отговорност.

* Декларация за информирано съгласие попълнена и подписана от носещият родителска отговорност, при невъзможност за сканиране, може да бъде изпратена по пощата, с куриер или попълнена и подадена на място в кабинет „Деловодство” на МБАЛ ”Д-Р Иван Селимински – Сливен”АД, гр.Сливен 8800, ул.”Христо Ботев”№1.

Фотоконкурсът започва от 03 декември 2018г. и приключва на 21.01.2019г. Денят на родилната помощ”Бабин ден”по стар стил.

Снимки на новородените деца и Декларации за информирано съгласие могат да се изпращат от 03.12.2018г. до 11 януари 2019 година на e-mail: mbal.sl@iradeum.com. Гласуването за избор на бебе за всеки месец от годината ще се извърши на 15 януари 2019 година от комисия. Дванадесетте избрани снимки на новородени в лечебното заведение ще бъдат обявени на 17.01.2019г. в сайта на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”АД.

Връчване на наградите: 21.01.2019год. от 10.30часа в Малката заседателна зала на МБАЛ ”Д-Р Иван Селимински – Сливен”АД, гр.Сливен 8800, ул.”Христо Ботев”№1, Административен вход, ет.1. Избраните деца във Фотоконкурса заедно с техните родители се поканват за участие в тържество по тяхното награждаване организирано от Ръководството на болницата, на което ще получат: Специален календар за 2019г., CD със снимки от тържеството и много подаръци.

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук