Отново Стефан Радев ще е кандидатурата на ГЕРБ за кмет на Сливен

Отново Стефан Радев ще е кандидатурата на ГЕРБ за кмет на Сливен. Това съобщи днес Десислава Танева, която е областен координатор на партията в Сливен. „Не виждам друг да ни бъде кандидатът. Разбира се, ние си имаме официална процедура  по устав, която още не е минала, но консенсусът в нашата организация е абсолютно пълен по отношение на следващ мандат на Стефан Радев. Ние нямаме във вътрешнопартиен план колебания или алтернативни кандидатури“, посочи още тя.

„В местен план ние сме готови да приемем предизвикателството, че ще се търси обединение на „добрите“ сили срещу нас и не се притесняваме. „Ние в дебат с обединения, стъпващи на политически PR и маркетингови стратегии няма да влизаме“, допълни Десислава Танева.

„В предстоящата кампания за местния вот през есента, ГЕРБ Сливен ще бъде толерантен, ще уважава своите опоненти, няма да правим черен PR или да оплюваме опонентите си. Ние нямаме политически врагове,а политически опоненти, с които ще опитаме да се преборим и да спечелим местните избори“, заяви председателят на Общинския съвет Димитър Митев.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук