От ВИК предупреждават: На 16 август по-голямата част от Сливен ще е без вода

На 16 август по-голямата част от Сливен ще е без вода, затова предупреждават от „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“. Заради изграждане на водопровод по ул. „Димитър Пехливанов-Добрович“ и превключването му към съществуващият Главен клон I висока зона, ще бъде спряно водоподаването на 16.08.2023 г. сряда:

– За кв. „Клуцохор“, кв. „Комлука“, кв. „Република“, кв. „К. Фичето“, кв. „Ново село“, кв. „Българка, кв. „Сини камъни“ и Вилна зона от 08:00 ч. до 20:00 ч.

На разположение на гражданите ще бъде позиционирана водоноска на адрес:кв. „Република“, бл.40 от 11:00 часа.

Във връзка с предстоящи СМР в кв. „Речица“ при изпълнение на проект „ Реконструкция на част от вътрешната водопроводна мрежа на кв. „Речица“, Агломерация Сливен“ , ще бъде спряно водоподаването в кв. Речица, ул. „Петко Напетов“ от 08:00 ч. до 17:00 ч.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД“, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура“, финансиран от Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз чрез Кохезионен фонд.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук