Официално: Ивайло Иванов е новият главен секретар на МВР

С указ на президента Румен Радев за главен секретар на МВР е назначен бившият директор на СДВР Ивайло Иванов. Това обяви вътрешният министър Младен Маринов по време на отбелязването на празника на „Гранична полицията”, която отбелязва 131 години от създаването си.

Като свои приоритети в новото си начинание старши комисар Иванов очерта борбата с престъпленията против личността, пътния травматизъм и борба с тероризма. По думите му трябва да се повиши капацитетът на полицаите, грижещи се за защитата и интересите на гражданите. Новият главен секретар на МВР подчерта, че винаги ще застане зад колегите си, когато изпълняват задълженията си и са свършили работата си.

„Като главен секретар стъпвам на една много добра основа, тъй като предишният главен секретар е министър на МВР, а с останалите колеги съм работил в тясно взаимодействие в сегашната ми работа като директор“, заяви той.

Старши комисар Ивайло Иванов работи в системата на МВР от 1999 г. От 11.05.2017 г. е назначен на длъжност Директор на СДВР.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук