ПГИ „Проф. д-р Димитър Табаков“ Сливен-ивестиция в образованието на учениците след 7 клас

Стара гимназия с традиции, но с млада и иновативна душа – това е Професионалната гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“ Сливен. И тази година учениците след 7 клас могат да инвестират в бъдещето си като изберат обучение в пет специалности – Електронна търговия, Оперативно счетоводство, Банково дело, Бизнес администрация и Икономическа информатика.

Именно тук ще получите качествено образование и отлично чуждоезиково обучение. Ще се сдобиете с професия , която можете да практикувате веднага след завършване на средното професионално образование. Ще се обучавате в модерни компютърни кабинети и ще участвате в  международни проекти. Подготовката тук и дипломата от Професионалната гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“ Сливен ще ви отворят вратите към престижните университети у нас и в чужбина. В нашето училище възможностите са пред вас, а инвестираните време и усилия ще ви донесат дивиденти.

Специалност „Електронна търговия“ предлага интересен път към бъдещето. С професията „Организатор интернет приложения“ се отварят редица възможности за мечтите на нашите момичета и момчета. Изключително модерна и успешна е комбинацията от английски език, компютърни умения и финансова грамотност. Бъдещите предприемачи могат да се научат да създават и поддържат електронни платформи за търговия, да работят с графични програми и електронни пари.

Специалност „Оперативно счетоводство“Изключително важна и престижна. В тези паралелки за пет години освен професионална степен и високо ниво на английски език се придобиват  умения и знания за документиране на стопански събития, счетоводство, финансов контрол, специализиран софтуер.

 

Банково дело! Една от първите специалности в нашата 73-годишна гимназия.  Финансистите са винаги на почит и се открояват с широкия периметър на своята финансова грамотност. В тези необикновени и будни паралелки всяка година се появяват амбициозни бъдещи иноватори и предприемачи, лидери в Ученическия парламент, благотворители, танцьори, актьори и спортисти.

Бизнес администрация– специалност, която винаги ще намери приложение. Нашите бизнес администратори ще се научат да ръководят собствена фирма и да вземат управленски решения. Ще усвоят тънкостите на бизнес поведението  и деловата кореспонденция.

Специалност „Икономическа информатика“- звучи сложно, но учениците ни бързо  се научават „да плуват в дълбокото икономическо море“. Обучават се как да прилагат информационните технологии в бизнеса , да проектират и реализират фирмени УЕБ страници. Програмирането им става втора природата, знаят да боравят и с офис приложения.

Повече подробности за нашите специалности и прием може да намерите на адрес http://pgisliven.eu/, на страницата ни във Фейсбук или на място в училището в кв. „Сини камъни“ Сливен.

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук