Пет години затвор заради блудство с 8-годишна в Сотиря

Снимка: Thinkstock

Районен съд Сливен постанови ефективни присъди на двама мъже, блудствали с 8-годишно момиченце от с. Сотиря. Те са извършили престъплението, само две седмици след като 7-годишната Кристин беше жестоко убита в същото село.

На пет години лишаване от свобода е осъден 68-годишния Йордан, а 15-годишният Христо ще изтърпи наказание от две години и шест месеца.

И двамата мъже са използвали сила, за да извършат действия, целящи да удовлетворят половото си желание по отношение на пострадалото момиче, без съвкупление, посочват от прокуратурата.

7-годишното момиченце от село Сотиря е станало жертва на блудство, детето вече е изписано от болницата

Престъплението е извършено на 30 август в пристройка към къщата, в която е живеело семейството на детето. 15-годишният Христо е заловен от майката в момента на блудството с детето ѝ. В хода на разследването е станало ясно, че месец преди това с детето е блудствал и 68-годишния Йордан, който е бил приютен в пристройката, в която е извършено престъплението.

Районната прокуратура повдигна обвинения на двама заради блудство с момиченцето от Сотиря

Присъдата на Районен съд – Сливен, която е постановена по реда на съкратеното производство, може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук